Posted on

Velkommen til foreldrerådgiveren!

Velkommen til foreldrerådgiveren

Velkommen til foreldrerådgiveren!

Livet som foreldre

Livet med barn kan være helt fantastisk, og veldig frustrerende. Det er gjerne en stund siden man selv var barn, så det er mye nytt å ta innover seg. Hvordan tenker barnet? Hvorfor gjør det som det gjør? Hva i all verden er trassalder, og har man virkelig vært slik selv en gang? Samtidig som man skal gi barna sine kjærlighet, omsorg og en god oppdragelse er det mange andre gjøremål som også står for tur. Småbarnslivet er hektisk. Tidligere hobbyer er kanskje satt på vent, erstattet med byssing og bleieskift. Tiden man hadde før har blitt redusert. Nå er det andre prioriteringer som kommer først.

En spennende og fin småbarnstid

Til gjengjeld har man en liten person eller to som er kreative, interessante og morsomme. De gir omsorg og glede, og har egne personligheter allerede fra begynnelsen av. Tiden fremover er utrolig spennende. Små barneføtter tasser over gulvene, og gir hjemmet et herlig preg av liv. Stillhet er sjelden vare. Når man først setter seg på kvelden, lurer man av og til på både det ene og det andre. Ofte tyr man til google for å finne svar. Noen ganger lurer man på barns utvikling. Andre ganger kan man lure på noe om barnas barnehage.

Foreldrerådgiveren.no – Foreldrerådgivning og foreldreveiledning på nett

foreldrerådgivning på nett
Foreldrerådgivning og foreldreveiledning på nett. Foreldrerådgiveren.no – En lettvint og trygg arena.

Uansett hva man måtte lure på, tar vi på Foreldrerådgiveren.no sikte på å levere raske og faglig forankrede svar. Vi består av kvalifisert fagpersonale med bred erfaring (du kan lese mer om oss her). Både personlig og profesjonell erfaring. Denne kombinasjonen tror vi kan bidra til at svarene du får fra oss er konkrete med klare råd om det ønskes. I en periode av livet hvor det kjennes ut som tiden flyr altfor fort, vil vi i alle fall gjøre det å få svar på spørsmål om sine barn, enkelt og ukomplisert.

Still oss gjerne spørsmål dersom du lurer på noe. Vi svarer på alle spørsmål om barn mellom 0-12 år, og gir råd og veiledning om du trenger det. Vi er her for å gjøre din hverdag enklere!

 

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev om barn og oppvekst, og motta gode tilbud og rabatter fra lekebutikken vår?
Meld deg veldig gjerne på vårt nyhetsbrev!