Posted on

5 praktiske julegaver til skolebarnet

bentobox, matboks monbento tresor, vaskebjørnmotiv, tips til julegaver til skolebarn

5 praktiske julegaver til skolebarnet

Til butikken.

Her kommer vi med noen tips til julegaver som passer godt til skolebarn. Vi har tatt utgangspunkt i at julegaven skal være praktisk, og kan brukes lenge. Alle produktene vi lister opp holder høy kvalitet, og vil komme til nytte i skolehverdagen. Flere finnes i forskjellige varianter så julegaven kan tilpasses til barnet.

Drikkeflaske fra Frii of Norway

Julegave til skolebarn – Drikkeflaske – Blå – Frii of Norway

Superfin drikkeflaske i rustfritt stål. Vi har den i både blå og lilla. Flasken er til kald drikke, og kommer med to korker. En med drikketut og en uten. Begge har håndtak. Kompakt og fin flaske som tåler en støyt.

Utvalget består også av mange andre stilige drikkeflasker. Vi har mange varianter fra for eksempel Trixie, og fra Monbento. Begge anerkjente merker av høy kvalitet.

 

 

Matboks fra Monbento

bentobox, matboks monbento tresor, vaskebjørnmotiv
Matboks monbento tresor, vaskebjørnmotiv

Matboks har de fleste bruk for. Denne matboksen fra Monbento er ikke bare kjempefin, men også kjempepraktisk. Den har et rom nederst til lunsj, og to små bokser med lokk over til for eksempel grønnsaker og frukt. Matboksen er kompakt og nett, og tar ikke mye plass i sekken. Alle delene kan kjøres i oppvaskmaskinen. En artig detalj er et lite sirkulært lokk på toppen hvor man kan putte inn et lite bilde eller en liten tegning. Vi har flere matbokser du kan se her.

Pennal fra Trixie

Julegave til skolebarn
Pennal med kanin – Rosa – Trixie

Praktisk og fint pennal med glidelås fra Trixie. Her får du plass til alt du trenger av skrivesaker, viskelær og linjal. Pennalene er laget av bomull, og finnes i forskjelllige søte og kule design. Vi har for eksempel både isbjørn, krokodille, og en superkul rosa flamingo! Om man liker bedre det litt klassiske, så har vi også et utvalg av posepennal. Hva med dette fargerike flotte fra Djeco?

Gymbag fra Frii of Norway

Julegave til skolebarn
Gymbag, Monster – Frii of Norway

Full fart i gymtimen! Med en gymbag fra Frii of Norway får du en bag med god plass til klær og sko. Når den i tillegg er slitesterk og kommer i mange stilige design er dette en gymbag som varer. Det er ikke lett å velge en favoritt, men det er vanskelig å komme utenom denne med monsterdesign (avbildet til høyre). Andre favoritter er den gule og kule, den med dinosaurer og denne knallstilige gymbagen med enhjørning.

  Fargeblyanter fra Djeco

Julegave til skolebarn - Fargeblyanter, Akvarell – Djeco
Julegave til skolebarn – Fargeblyanter, Akvarell – Djeco

12 klassiske fargeblyanter i klassiske toner fra Djeco. Disse passer perfekt i pennalet, og kan i tillegg brukes som akvarellpenner! Ha noen dråper vann på papiret og blyantfargen løser seg opp i vannet og kan dras utover. Djecos blyanter og fargestifter ligger godt i hånden. De gir en klar, sterk og dekkende farge og glir lett på papiret. Tegneblyantene er giftfrie. Vi har også en hel del andre alternativer som kan kikkes på i vår kategori for tegne, male og skrivesaker.

 

Dette er bare noen av våre favoritter av julegaver til skolebarn. Vi har et bredt utvalg av både leker og utstyr i lekebutikken vår. Følg gjerne linken og ta en titt. Håper våre tips har vært til hjelp 🙂