Posted on

Topp 5 spill for de yngste til påske!

spill ravensburger mix max påske

Topp 5 spill for de yngste til påske!

Mange forbinder påsken med spill og moro med familien. Enten man er en stor eller liten familie finnes det mange forskjellige spill å velge mellom. Å spille et fysisk spill er ikke bare morsomt, men for mange også en kjærkommen pause fra skjermtid. Brettspill har vært en populær aktivitet i mange år, og blir stadig mer knyttet mot påsken.

Vi har derfor valgt ut fem av våre favoritter som passer for de i familien som nettopp har begynt å spille, og de som har spilt en stund. Spill er gøy! Se vårt utvalg av påske spill her.

1 Frukthagen/Kråkespillet – fra 2 år

Det første spillet vi har valgt ut er Frukthagen/Kråkespillet. Dette brettspillet egner seg for barn fra to år. Målet er å samle frukten før kråka kommer og tar den. For å vinne mot kråka må deltagerne samarbeide. Hvis det fort blir dårlig stemning om noen taper, kan dette spillet dermed være perfekt!

2 Mix Max Zoo fra – 4 år

Nesten alle som har gått i barnehage har spilt Mix Max. Spillet som lar deg kombinere hodeplagg, ansikt, kropp og føtter til de mest fantasirike figurer. Nå kan man også spille dyreversjonen. Her kan dere lage tusenvis av artige kombinasjoner med artige dyr. Spillet har to vanskelighetsgrader, så man kan enten variere eller tilpasse til deltagerne.

3 Stigespill fra Djeco fra – 4 år

Det er umulig å komme utenom stigespill når man skal lage en toppliste med spill for barn. Dette stigespillet fra Djeco har stilige isbjørner og pingviner. Den herlige følelsen av å klatre opp stigen mot seier, det spennende suget i magen når du akkurat unngår feltet du faller ned fra. Det er en grunn til at dette brettspillet er en klassiker.

4 Mummi Junior Labyrint fra – 4 år

Juniorutgaven av klassikeren Labyrint har fått med alle karakterene fra Mummidalen.påske spill I labyrinten har Mummitrollet, Lille My og de andre gjemt seg, og du må finne dem. Her gjelder det å tenke fremover for å vinne. Men plutselig er alt endret. Veiene i labyrinten kan nemlig endre seg. Dette er et strategispill som gir mye glede.

 

5 Bugs – Letespill – fra 3 år

De fleste spill og brettspill er ganske stillesittende aktiviteter. Derfor har vi tatt med dette letespillet. Her skal man gjemme brikker med insekter. Så triller man terningene og leter. Spillet passer like godt ute som inne, og gir små kropper litt etterlengtet bevegelse.